löördag

sova länge och bara kolla på life of ryan, kan det bli bättre? :)
ridning och snart adventscup. roligt.
fotbollen har äntligen kommit igång igen, fotboll är bland det bästa jag vet :D en sådan frihetskänsla!


tv tittardag med heta underbarnet Ryan Shettler

over and out

idoool

johan palm, tack för dina härliga framträdanden

du kommer bli stor

freitag ( igen )

woäh, chillfredag igen.. shit ingenting händer längre.. det kan kanske bero på att skolan torterar oss med läxor...
aja, ganska skön dag i skolan, håltimme och musikensamble spel vilket jag tycker är superkul. det känns så proffsigt att bara sitta där och 'jamma'  fast det blir massa fel och inte låter fantastiskt, men kul är det! :)

Viktor och jag jobbade på vårt projekt till bilden, och oj vad bra det kommer att bli :) wow, jag säger bara awsome! (;
 sedan har jag bara chillat hemma, dreglat inför robin bengtsson och asgarvat åt tjejen som fick panik när johan palm såg henne i ögonen och sedan fick hon krama honom. slår vad om att det hamnar på youtube någon vacker dag.

Johans fans vet inte vad hon ska säga när hon får stå på tv-scenen med sin idol.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4
 johan palm och galet fan xD
Robin Bengtsson är laddad. Går han vidare i kväll har pappa lovat honom en Corvette! Foto: Daniel Ohlsson/TV4
snygg - idol -robin

vilket härligt liv jag har.

period.

JAG ÄLSKAR ONE TREE HILL


Tyler Hilton/ Chris Keller - Glad



Haley James Scott/ Bethany Joy Lenz Chris Keller / Tyler Hilton - when the stars go blue

skooola

blä, 2 timmars So och typ inget att gööra,  boorriing! (;


in too deep- sum 41


florida och winsconsin, blä.

down

dålig uppdatering men härlig helg

wiho, även fast jag inte har skrivit nu på ett tag så är jag glad iallafall (;
tjejfeest i lördags ( bilder kommer upp) och det var lyckat (:
fick många fina presenter, 2 superfina tröjor, en mössa+vantar, lite godis, och en penna(med ordet sexbomb som värkligen passar) haha och sedan en bok om vänner och en IPOD! WAHO! mina supersnälla kompisar har faktiskt samlat ihop till en ipod åt mi eftersom de visste hur GÄRNA jag ville haen, så tusen pussar och kramar för alla presenter (;
sedan nu är det skola och prov typ varenda dag. var med ellen zacce idag och vi pluggade till engelskaprovet som är på torsdag. shit, fok som går i 8an, hoppa av när ni slutat 8an. nian e så jobbig! (nae, stay in school! )
tänlte lägga upp några bilder från klassresan i 6an, när livet var hääärligt!

imout


inför segling!


inför tapperbana (?)

klass 456789mb

freitag

freda, igen. tiden går så jääklans snabbt, aja chill fredag. först skola, med SO prov, tyska vikarie (helmuth) och musik!
Efterskolan övertalade viktor mig att dra till stinsen för att fixa hårfärgsspray till modeshowen, vi övertala martin att följa med också. eftersom jag är en lite chicken, fick viktor fråga om vi kunde få 3 spray burkar gratis (120 :- ) och det kunde vi om vi typ nämnde salongen (; i stinsen , typ Sauvako eller något (;
sedan fika vi på wayne's i typ 2 timmar, och sen gick vi runt och kolla på killkläder (;
sen drog jag hem, och käka chebab och sen var det idol (:
shit vilken press det måste vara att vara med, typ 16 år och utsättas för så jäkla mycket kritik. ' it tares you apart '

nu ska jag nog spela lite guitarhero med mini och sen blir det väl sömn inför imorgon x D

' rydis ligger nog uppe bakom taket och kollar ner på oss '

out

det var på tiden!

Imorgon är det fiika med bästa sara, som jag inte träffat på jättelänge, inte sen i somras när vi var i göteborg! Man kan värkligen sakna någon jättemycket.  Sara och jag har känt varann hela livet, vi har typ vuxit upp tillsammans.
barndomen, det typ bästa med livet (än så länge) är över. Nu ska man visst bli vuxen. jag är inte speciellt taggad.  snart är man död. jag vet att jag inte ska tänka så men man gör det iallafall. jag blir aldrig fem år igen. jag får aldrig gå i min älskade klass något mer sen när vi börjar gymnasiet. Jag har inte träffat dem jag gick på lågstadiet med på evigheter. shit vad tiden går fort. kan det inte bara sluta?
sedan gymnasiet... shit vad svårt det är. som rydgård citerat: kan ingen bara välja åt mig?
att behöva stå inför ett val, vad man ska syssla med de närmaste tre åren. det är ruskigt svårt. speciellt när man har ingen aning om vad man vill.
aja, nog tjatat om framtiden och då tiden.

lev i nuet.

peace out.


tiisdag

tjeenis! inte mycket har hänt idag, förutom att jag saknar rydis i skolan:( vart är du rydgård? du är sjuk hela tiden :(
har spelat lite gitarr, lärt mig 2 nya låtar :D
nu ska jag baka gooodaste falska tosca kakan tills påå löördag :)
hadt!
puss

söööndag

igår var jag hoos hannapanna och det var jätteskojsigt! 60-70-80 tal tema var det minsann (; jag hade på mig, tajts en av pappas vita skjortor, brunt bälte i midjan, sexig silkelila slips och en läderväst (; alla var jääätte 6y och det var jättekul :)
idag har jag bara chillat, typ skulle vara med sara men jag kände att jag behövde sova länge och försöka få bort det sista av förkylningen. Men jag ska träffa henne på onsdag :)
idag är det ÄNTLIGEN träning igen, jag måste börja träna lite på egen hand, annat än med min älskade pilatesboll! Jag har saknat sollentuna united så myycket!
puss/ johanna



sollentuna united i holland!

gymnasiemässa+nadine

härlig dag idag faktiskt, först gymnasie mässa där det fanns typ tusen gymnasier att välja mellan. Jag blir så förvirrad. Ena ögonblicket var jag säker att jag ville gå rudbecks musikklasser, men jag har börjat fundera på typ lite andra.
Rudbecks Musikklasser
Tibble inriktning musikal
Kulturama inriktning musikal / musik
Rytmus sång

Även om jag vill gå på de andra skolorna tror jag att jag kommer att hamna på rudbeck iallafall. bra skola, nära avstånd, musik + samutbildning vilket jag är ute efter. Men musikal verkar så himla kul. TYp få tillbringa sina sista tre år av 'frihet' med att göra någonting man gillar jättejätte mycket. Men å andra sidan, det är någonting jag aldrig kommer bli liksom.
Shit vilket dilemma.
Jag ska nog sova på saken.
efter gymnasiemässan åkte jag hem till Nadine och vi skulle senare till kista för att handla b-day present åt hannibanniii!
Bussresan dit var iallafall lite skoj. Jag och nadine hoppar på 514 mot spånga station och nadine säger att hon vet när vi ska av.  När hon säger, 'här ska vi av' kliver jag förstås av men då ropar hon, här ska vi inte av! då åker vi en station till som åker åt fel håll. Vi hamnar på någon random station typ 500 m från dit vi skulle. ( det öööösregnade) då ser jag 514 komma åt andra hållet! Alltså mot busshållplatsen jag gick av på vilken var fel! Vi springer över vägen och blir halvt överkörda men tillslut är vi på bussen. När vi sen hoppar av kommer en till buss och vi springer över vägen och blir halvt överkörda igen. ( vi håller på att garva ihäl oss samtidigt som allt händer) Sen hoppar vi på 179 och kommer helt rääätt!
Låter kanske som en tråkig historia but you had to be there... (;
nu ska jag sussaaaa.. hannis imorn !
puss / johanna


bild från i somras, gosh jag saknar sommarn!

bra bättre neverstore

imorgon är det gymnasiemässa, ska bli skitkul.
Annars har jag typ varit sjuk idag :( måste bli frisk tills imorn!
bästa svenska bandet just nu lätt!

neverstore- count me out

/ johanna

usch och fy

nu har jag inte skrivit på länge igeeen! :(
veckan som har gått har väl varit helt ok. Typ plugg och skola är allt jag hionner med nu eftersom fotbollssesongen har uppehåll. saknar värkligen fotbollen!
hade NO prov idag, och jag hoppas verkligen det gick bra annars kommer jag sänka mig :(
helgen, hmm.. på fred hade jag tänkt samla ihop ngra från klassen att gå och typ käka sushi (har aldrig ätit dt ^^ ) för det var längesedan vi umgicks. men ingen annan verkar lika taggad som jag... :( aja till hanna på lördag :) dt ska bli kul iaf (;
btw så har jag blitvit fett grym på gitarr! :)
/johanna!


Teenagers - My chemical romance

jag lever för helgen

när man är 15 år har ett hektiskt liv och mycket plugg så lever man för helgen. helg är typ det bästa jag vet.
var hos rydis igår med ebba jennifer och hanna, babydoll tema haha jättekul :) vi spelade alias fast med andra ord och sedan gjorde vi charader om folk vi känner och kända personer (; lyckad kväll.
fick sen 2 par jeans av rydis, tack tack och sen ska hon få köpa min skinnjacka lite billigare (;
klippte mig idag förresten, inte stor skillnad bara lit e mer uppklipt liksom...

jag blackar out nu och vet inte vad jag ska skriva... ska troligtvis spela lite gitarr nu :P

hdt/ svn

gitarr

gitarr är ett vackert instrument. och jag vill verkligen kunna. det är så coolt att bara sitta och jamma, och spela liksom 8; sen är dt jättebra att kunna. jag övar varje dag efter skolan och det hjälper faktiskt (; nu ska jag bara bli lika bra som typ alla i min klass xD
nu är det FAVORIT programmet vänner, är heeelt beroende :)

skriver kanske senare om jag inte pluggar ihäl mig

/ johanna

design

ny design :) kanske inte världens snyggaste, men bättre än den förra iallafall :) iallafall när man bara har paint som hjälp x )
sitter och lyssnar på
 Lars Winnerbäck - Elegi
duktig kille :)

goodbye 4 now. (:

SP

sitter här och lyssnar på min nya favoritlåt.
 Save you - Simple Plan
När man lyssnar på den och förstår innebörden betyder den så mycket. Och det ligger så stor känsla bakom låten. Sångaren Pierres bror vart diagnoserad för cancer för 3 år sedan och han tillängnar den här låten åt honom och alla cancersjuka i världen. Alla som är sjuka i cancer, har någon släkting eller vän går igenom så mycket. Och han får verkligen fram budskapet.
Cancer är det värsta jag vet och borde inte få drabba någon, varken vuxen eller barn. Jag hoppas någon kommer på det ultimata botemedlet annars gör jag det själv. Man säger så och önskar att det gick, men det ända man kan göra är nästan att skänka pengar åt cancerfonder och hoppas att de utbildade forskarna gör framsteg.
Sen är väl det ända man kan göra att be och hoppas.

over and over

lovet är härmed nästan slut.
tråkigt, för skolan är riktigt skit just nu. Det går inte bra i ngt ämne (förutom typ musik) och jag ligger typ efter med allt.
Höstlovet har varit helt lyckat, teatern med ellen och henning var bra, lite äcklig och skruvad :) då fick jag också reda på att jag är emo, fjortis och en stor tönt samtidigt (; sen i fredags var det konsert med kusin anna, på favoritbandet Simple Plan. 2800 i publiken och ett jättejättebra framträdande.Sedan igår var det skräckfilmskväll hemma hos kardull, med alice, madde, och becca. Såg filmerna shutter och ps.ilove you. kul kväll :) sov sedan över hos anna och nu är jag hemma. Som avslut på inlägget tänkte jag anta den stora utmaningen jag fick av tågis :) haha.




Berätta 5 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
 Utmana 5 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
 Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

 1. jag är tönt, emo och fjortis samtidigt (;
 2. jag gråter för minsta lilla grej
 3. jag har aldrig älskat någon ordentligt
 4. jag är livrädd för spindlar, varulvar och dinosaurier
 5. jag hatarhatarhatarhatar korvstroganoff


Jag utmanar er :), lycka till!
1. www.lillasysterj.blogg.se
2. www.nadde-nadine.blogspot.com
3. www.prage.blogg.se
4. www.erikssoons.blogg.se
5. www.olhunden.blogg.se

/johanna

RSS 2.0