sportlov & underbara norland

idag så ska jag inte göra någonting. jag ska titta på peter pan, spela ps2 och bara chillaa! überschön!
Imorn bär det av till allas favorit norrland, med lillasysteer. (måste verkligen skaffa en ipod laddare som man kan ladda i väggen, mormor och morfar har ingen dator (; ) och sedan kommer kusin upp :)
snöskoter, tvtittande, mormor fika och bara sova hela dagarna, (kanske bygga en snögubbe då och då)
är borta till på söndag tror jag. :) skriver nog senare ikväll :)

heath ledger





tack och lov att Heath Ledger vann en oscar. han är helt magnifik i rollen som "Jokern" och förtjänar verkligen detta.  Ingen annan förtjänade den oscarn mer än vad han gjorde.

torsdag

jag hatar hatar hatar torsdagar, så himla långtråkiga!
men sen på träningen på kvällen blir det rolig (; hanna ellen och alice är helt galna, och vi garvar typ ihjäl oss! :) sen gjorde hanna några snygga vurpor och lillpernilla också :D sportlov nästa vecka iaf, ska bli så himla skönt! ska åka till norrland tis-? jag vet inte, men jag och syrran åker och sen kommer kusin upp.. härliga norrland med snö och snöskotrar :)
men nu ska jag plugga lite tyska istället för kvällsläsning, så godnatt!
bildflow

jag michelle och rebecca, anna 16 år!

jag ock ellon :)


united

från i fredags, jag ser ut som ett mongo men man måste bjuda lite på sig själv xD

myskväll med bruuds

söta skolbrudar

united, jag ser ut som en mongoloid, men rebecca kittlade mig i just det läget haha!

saknar sommaren...
sådärja, ett litet bilfdflow :D

offspring




min och tennis favorit låt! så HIMLA bra :D

Youre gonna go far kid- The Offspring

ÄNTLIGEN

ett halvhår har jag väntat, och nu har jag beställt. en MOPPE :) jag kommer köra den hela tiden, och jag är suuuper glad att jag äntligen har fått den :D


Min FINA moppe :D

intagningsprov

jag ska som sagt söka in till 3 musiklinjer av mina 4 val och funderar på att framföra den här låten,är inte säker dock.

bethany joy lenz- elsewhere

äntligen!

One tree hill säsong 1 är inhandlad! Har verkligen längtat, och nu har jag också blivit beroende på heltid. När nästa månadspeng kommer, så kan jag nästan svära på att jag köper 2:an på en gång (;
fredags, var jag hos amanda på tjejmiddag/maskerad. kul! :) träffade anna och michelle innan och vi gjorde våra masker och sen begav vi oss till lannge (; jättekul kväll med superroliga bruuds! :)
alla hjärtans dag var  nice, skrcäkfilmskväll (haha) med ellen och michelle. vi kollade in prom night, bra men inte så läskig. Sen kom alice, hanna och jennifer över ett tag, men jennifer och alice gick typ direkt. fast hanna stannade ett tag :)
fifan vad skönt med sovmorgon imorn, 9.55. sovmorgon är typ det bästa jag vet!
men nu måste jag iallafall dusha och sen går jag väl och lägger mig... :)

godnatt!


hoho!

nej tack!

jag HATAR alla hjärtans dag! Verkligen överskattat med alla små blommor och hjärtan och gulligullgrejer!Alla söta par sm ska fira och gå på romantiska middagar och allt möjligt. jag avskyr sådant. speciellt när man inte har en aning om vad som händer på alla hjärtans dag. men det är en fullständigt överdriven och fullständigt urlöjlig helg!
( egentligen är jag nog bara avundsjuk... )haha!
Men alla hjärtans dag är gjord för lyckliga gullenussiga par.. vafan ska alla singlar göra? Deppa ihop och önska att man hade pojkvän att dela helgen med. Men nej då blir man kallad patetisk. Singel och lycklig säger de flesta? Men på alla hjärtans dag då? då tror jag ingen är singel och lycklig, uta att alla singlar deppar ihop och går ut och festar ihopp om att hitta någon ' valentine'. så hela dagen går ut på att inte vara ensam. även fast man är det. och hur kul är det då?





-


streeeeeetdance

Alice och jag hade vår första streetdance lekion idag, jättekul men jättesvårt. Jag är ingen naturbegåvning direkt. :)
men men, man lär sig nog (;
idag har jag inte gjort någonting, hade ingen lust med det så jag har vart hemma och kollat på OC och läst Harry Potter. (; typiskt mej (A)
Nu har jag också övertalat min lillasyrra att om hon betalar hälften på en One tree hill box åt mig så får hon en tröja av mig (; Måste verkligen kolla på hela säsong 1 av one tree hill! Jag är beroende (;
annars har väl inte så mycket hänt, måste bara skriva en mvg grej till det helt fucked up NO och So milljöarbetet hela kvällen imorn,.. Jag orkar verkligen inte! JAG VILL BARA HA SOMMAR!
konfirmation

holland

holland

gotland

gotland
jag vill tillbaka till sommaren...!


vecka

tråkig vecka, men har kollat på skräckfilm 3 dar irad. :) först when a stranger calls, sen i still know what  you did last summer och hide and seek :) jag börjar bli ett riktigt stort fan!
Jag är också ett stort fan av svenska bandet Neverstore. Så HIMLA bra band kolla in!

http://www.youtube.com/watch?v=UpyyoBcnH8A

verkligen jättebra!

nu ska man väl förbereda sig inför nationella imorn också. skit.

hmmm

har inte orkat skriva på över en vecka... men iaf..:)
helgen som varitm har jag vart på bio med rydis & nadine, i taket lyser stjärnorna (sevärd!) och sen drog vi hem till nadine dit hanna kom och åt b&j och hade mys :)
lördagen spenderades hos grannarna på middag, och sedan söndagen spelandes på ps2.
fan, nu hade jag egentligen tänkt försöka komma ikapp i matten, men eftersom jag är så retarded så kan jag inte. måste också skriva på so grejen och har absolut ingenlust. Vad jag har lust med är att kura i hop mig framför tvn och kolla på skräckfilm... men det kommer nog inte hända.
ska nog göra det iallafall nu, håller på att dö av trötthet och så har jag brutit foten.. (nästan)

Har kommit på mitt framtida yrke btw! jag ska lätt bli typ säkerhetsansvarige för typ stora konserter och få träffa massa musiker och grejer, typ dra ut människor som håller på¨att kvävas längst fram och leda stora stjärnor vart de ska gå och så.. fett ballt!

hetaste killen just nu...! Sönderkollade stormbreaker pga han xD

RSS 2.0